Zveme vás na Den zdraví 30.5.2018

Městská nemocnice, a.s., Dvůr Králové nad Labem

Zdravotnický holding a Městská nemocnice Dvůr Králové nad Labem a.s. vás zvou na Den zdraví s nemocnicemi Královéhradeckého kraje. Přijďte si otestovat své zdraví ve středu 30. května. Od 8–16 hodin se na Vás těšíme na poliklinice v ul. Rooseveltova ve Dvoře Králové.

Prvních padesát z vás obdrží dárek na preventivní vyšetření od Vojenské zdravotní pojišťovny – domácí test na okultní krvácení. Dozvíte se, jak na prevenci proti rakovině prsu či tlustého střeva a jak poznat příznaky onemocnění prostaty.

Změříme vám tlak, či glykémii a na modelech ukážeme, že se nemusíte bát ani endoskopie. Ve spolupráci se zdravotnickou školou vám také ukážeme základy první pomoci.

Jak navazuje péče nemocnice na místní sociální služby se dozvíte v prezentacích místních organizací. Vyzkoušet si budete moci také ortézy a bandáže či správnou desinfekci rukou. Nemocniční lékárna Vás zase nabídne svůj sortiment a v den konání akce slevu 10 % z nákupu v lékárně na poliklinice.

Akce se koná pod záštitou náměstka hejtmana Královéhradeckého kraje pro oblast zdravotnictví Ing. Aleše Cabicara a ve spolupráci s městem Dvůr Králové nad Labem .

Těšíme se na Vás!